Engineered Venturi Products Since 1961

Fox Valve produceert een breed scala aan technische producten op basis van één kerntechnologie: venturies, onder de merknaam Fox Venturi Products. Deze variëren van kant-en-klare vaste-stoffen-transporterende ( voor pneumatisch transport ) , vloeistof- en gasstraal-eductoren tot hooggekwalificeerde stroomregelaars voor ruimtevaartuigen, energieonderzoek en geavanceerde productontwikkelingsprojecten. Alle kunnen worden geleverd in hoeveelheden van één tot vijfduizend per jaar (of meer). 

Alle Fox-producten zijn ontwikkeld en vervaardigd in de VS, en alle venturies met een leidingmaat kleiner dan 5" worden vervaardigd in de eigen fabriek in New Jersey, waardoor Fox directe controle heeft over zowel kwaliteit als levering.

Fox levert sinds 1961 Venturi-producten aan elke branche. Ja, in elke branche. Onze site bevat gedetailleerde productbeschrijvingen. Meer gedetailleerde technische informatie en casestudy's kunnen worden aangevraagd.

 

Op de website zijn online vragenformulieren beschikbaar, zie FOX aanvraagformulier, voor onmiddellijke indiening van uw bedrijfsomstandigheden. Wij kunnen u uiteraard ook een aanvraagformulier toezenden. Mail die naar ons ingevurld terug zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen om uw offerte voor een venturi-oplossing te maken.

Fox vertegenwoordiger in BeNl:  AL-TEC