Industriëlen, professionals, heeft u ooit problemen gehad met het aansluiten van uw hydraulische installaties, het repareren of aanpassen van het hydraulisch leidingwerk van uw productiemachines? 

Zodra de manier van aansluitingen die u zoekt niet gebruikelijk is, bent u genoodzaakt te "sleutelen", min of meer een oplossing aan te passen met standaard fittingen, vaak ten koste van de betrouwbaarheid en kosten aan de installatie.

Voor het onderhoud dwingt de veelheid aan verschillende fittingen en aansluitingen die op uw machines aanwezig zijn, u om een ​​steeds grotere voorraad fittingen te beheren: elleboog, recht of zelfs 135 °.

Voor al deze probleem aansluitingen heeft HYDRO VARIACOR ® de oplossing!

Met het gepatenteerde HydroVariacor® koppelingssysteem kunt u uw hydraulische installatie aansluiten, wijzigen, uitbreiden, ongeacht de aansluithoeken die u nodig heeft: u configureert de koppeling in de gewenste hoekpositie en vervolgens garandeert een eenvoudig aandraaien van de centrale moer u het vergrendelen van de verbinding in de gekozen configuratie. U bespaart tijd en dus geld, de verbinding is robuust, de betrouwbaarheid van de installatie blijft hierdoor behouden.


Reparaties en probleemoplossing zijn vereenvoudigd; een enkele HydroVariacor®-fitting dekt het bereik van rechte, 90 °, 135 ° of andere elleboogfittingen. 


Geen probleem meer met meerdere voorraden, geen onvindbare geschikte koppeling meer.

E.N.Jansen Beheer BV h.o.d.n. AL-TEC    TLF.: 085-0041456     MAIL: enjadam@gmail.com    KvK Den Haag 34050960